GRÅSTEINVEIEN 8, STAVANGER KOMMUNE

Arkitekturprosjektering, ombygging av enebolig i Stavanger. Under oppføring. Her er vi ansvarlig søker og ansvarlig prosjekterende arkitektur, samt utførende entreprenør.
Tillatelse til tiltak – Gnr-bnr 28-1212 – tilbygg, pult-tak, carport, forstøtningsmur

Nordisk modernisme

Nordisk modernisme De valgte materialene og de stilrene detaljene trer godt frem. Boligene fremstår enkle men uten å være kjedelige. Samtidig er de godt tilpasset landskapet. Boligene ligger i en skråning som bidrar til at du får godt utsyn fra stuen og spiseplassen i andre etasje. Utvendig vil boligene få en kombinasjon av stående og liggende panel. Sammen skaper dette et stilrent og tidsriktig uttrykk. Gode uteplasser er viktig og rett utenfor kjøkkendøra finner du en deilig terrasse med god plass til bord og stoler. Her kan du nyte kaffen og rundstykkene i morgensola mens planene for dagen legges. På andre siden av boligen kan du sitte på balkongen og slappe av i kveldsola. Ganske så godt.

Nordisk modernisme

Boligene har høy arkitektonisk kvalitet samtidig som de er arealeffektive. Dermed er de tilgjengelige for mange – også unge par som har vokst ut av leiligheten og ønsker mer plass. Og som kanskje planlegger å få barn? Ja for dette er et svært barnevennlig område.
Scroll to Top